dimecres, 11 d’abril del 2012

"14 d'abril" Acció teatral.



"14 d'abril" és un recorregut que ens convida, a través de les paraules, dels fets, de les il·lusions i dels horrors, a acostar-nos a les vivències, les lluites, l'alegria, el dolor, la por, la grisor, la solitud i la pèrdua d'un poble.

És un viatge a la memòria d'un poble, el Prat de Llobregat, un camí fet de la mà dels seus protagonistes: Demetrio Beriain, Josep Ferret, Marga Gómez, Moisès Llopart, Joan Montblanc, Marie Panabiere, Josep Pujol, Ramona Via...

Una lectura dramatitzada de fragments de textos literaris que ens parlen de la Dictadura de Primo de Rivera, la República, la guerra, la mort i, per a molts, molts, l'exili. .

"Que en vam veure, de coses, que no hauríem dit mai que poguessin passar! Com que no hauríem dit mai que poguéssim passar, eren totalment inesperades; i com que eren tan inesperades, cap de nosaltres no tenia esma de fer res perquè no passessin..." (Ramona Via)

El Teatre Kaddish vol retre un homenatge a tots els homes i dones, als milers de persones que van lluitar per un ideal, per un somni.
"14 d'abril" és una pinzellada de record.

Repartiment: Maite Besora, Pau Bou, Blanca Pàmpols, Arnau Puig, Núria Sanahuja i Albert Riballo
Direcció: Blanca Pàmpols

Imatges: Arxiu municipal del Prat, Arxiu històric de Sant Feliu de Llobregat, Digital Globe; Fons de la Seda de Barcelona, Jordi Rull i Jordi Torren.


Teatre Kaddish

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada